Nieuws - 6 februari 2013

Krijg nou tieten

Victoria's Secret neemt een radicale stap: alle bh's worden groen. Of groener. Na een campagne van Greenpeace verbant het bedrijf toxische stoffen uit haar ondergoed. Ironisch genoeg bevatten die nu soms ftalaten, die in verband worden gebracht met verstoringen aan het endocriene systeem. Waardoor meisjes bijvoorbeeld eerder borsten krijgen.

26-bikini-ultra.jpg
Sperma
Studenten, doneer je  sperma!  De vruchtbaarheidskliniek van de Katholieke Universiteit Leuven roept studenten en personeel op om sperma te doneren. Dat er meer sperma nodig is heeft vooral te maken met het feit dat de kliniek ook lesbische stellen behandelt. De riante vergoeding van vijftig euro kunnen de studenten mooi in eigen zak steken.
WC papier
Je handtekening zetten voor ontvangst van een stuk wc-papier en de wc-rol daarna weer netjes inleveren. De leerlingen op de Mahanoy Area High School in het Amerikaanse Pennsylvania zijn er vast niet blij mee. De jongenstoiletten werden daar steeds volgepropt met wc-papier. Rector Thomas Smith wil de leerlingen een lesje leren en bedacht deze bijzondere maatregel.
Gezellig
In de Ierse provincie Kerry mag je sinds kort na 2 of 3 pullen bier de auto te pakken. De plattelandsbewoners wonen afgelegen en moeten de auto nemen om naar de kroeg te gaan. De regel moet voorkomen dat mensen dan maar thuis in hun eentje gaan drinken. Dat zou depressies of zelfmoord tot gevolg kunnen hebben. Op 21 januari ging Kerry akkoord met het versoepelingsvoorstel van wethouder Healy-Rae. Hij is trouwens ook kroegbaas.