Student - 26 maart 2009

KROLSE POESJES EN SPUITENDE SCHUIMWIJN

Vuurspuwende, halfnaakte mannen sturen vanaf het dak een vlammenzee van enkele meters de lucht in. De schaars geklede mensen die donderdagavond 19 maart gretig staan te wachten in de rij, genieten van het schouwspel. En van de warmte die het afgeeft. Ze gaan naar Fingerlicking 2009, de vijfde editie van Unitas’ vetste en foutste feest.

nieuws_3099.jpg
Het mag dan niet zo goed gaan met de Wageningse jongerenvereniging, van een lege feestzaal is vanavond absoluut geen sprake. In alle hoeken zijn bizarre acts te zien en op de dansvloer staan wulpse studenten in sexy outfits zwoel te dansen. Een meisje met een neptattoo van een duivel in haar nek staat in haar hotpants te shaken op het nummer Suck on my chocolate, salty balls. Op de achtergrond wordt een filmpje van een dansende vrouw met ongeschoren schaamhaar op de muur geprojecteerd.
Over haren gesproken: een kerel met ontbloot bovenlijf die zijn borsthaar heeft geschoren in de vorm van een pijl naar beneden, staat met een gelukzalige blik te genieten van de vrouwelijke pracht. Zoals twee ingehuurde entertainment girls met stickertjes van één vierkante centimeter op hun borsten. En meisjes met gigantische suikerspinachtige pruiken en diepe decolletés, die met opwindende bewegingen Baileys uit de uier van een plastic geit melken.
En als je denkt dat je alles hebt gezien, komt er plots een kerel in een leren broek de zaal binnenlopen met drie ‘katachtige’ meisjes aan een leiband. Ze zijn van top tot teen beschilderd en dansen sensueel rond een stalen paal op een podium. Alle ogen staan schitterend van genoegen op het kwartet gericht.
De avond wordt afgesloten met een prijs voor de bezoeker met de vetste outfit. Een jongen met een zwart giletje, ontblote bovenarmen en leren bandjes die zijn spierballen in bedwang houden, schudt wild met zijn zonet gewonnen fles schuimwijn. De kurk schiet eraf en de hele inhoud spuit glorieus over de juichende, hete menigte.