Nieuws - 3 mei 2016

Is het eten op de campus oké?

tekst:
Roelof Kleis

De kantines op de campus zitten dagelijks stampvol. Het zal dus wel lekker zijn. Of niet? De redactie van Resource doet deze weken een smaaktest. Maar wat vinden jullie ervan?

Resource laat deze weken een smaakpanel de vier grote kantines op de campus beoordelen. Het gaat om de kantines in Forum, Orion en de Leeuwenborch plus het Restaurant van de Toekomst. Twee studenten en twee medewerkers nuttigen lunches van diverse stamenstelling en geven daar cijfers voor. Wetenschappelijk gezien een hele kleine steekproef. Maar het levert zeker een indicatie op van wat we zoal krijgen voorgeschoteld.

Maar wat vind jij, bezoeker van deze website, van het eten op de campus? Is het te pruimen? Is het te duur? Goed genoeg voor het geld dat je ervoor neerlegt? Valt er wat te verbeteren of is het allemaal al top? In de poll in de marge van deze site kunt u een stem kwijt. De vraag is simpel: wat is de beste kantine? Het antwoordt schreeuwt natuurlijk om een toelichting.
Die kun je hieronder kwijt als reactie. Graag enigszins gemotiveerd.

Het resultaat van deze poll en de smaaktest door ons panel verschijnt uitgebreid in het volgende nummer van Resource dat op 19 mei verschijnt.