Nieuws - 17 mei 2017

Investeerders en startups in Orion (video)

tekst:
Vincent Koperdraat

Waar vind je als startup genoeg geld om verder te groeien? Dat kan onder meer door in contact te komen met investeerders. In Orion gebeurt dat de komende twee dagen tijdens F&A Next, een conferentie waar innovatie op het gebied van voedsel en landbouw centraal staat.

De aspergesteekmachine, één van de innovaties waar investeerders geld in kunnen steken (foto: Niec Himpens)

Tientallen investeerders uit binnen- en buitenland zijn de komden dagen in Orion. Op zoek naar startups die geld nodig hebben en de potentie hebben om door te groeien. Tegelijkertijd zijn er ook startups die ten overstaan van die investeerders een pitch mogen houden.

- Helaas, uw cookie-instellingen zijn zodanig dat de Video niet getoond kan worden - pas uw permissie voor cookies aan

music: www.bensound.com

Startup
Eén van die startende bedrijven is Cerescon. Dit bedrijf, dat werd begeleid door het Wageningse StartLife, kwam onlangs in het nieuws door de lancering van een nieuwe, volauatomatische aspergesteektmachine. Volgens Cerescon is hun uitvinding vooral handig voor bedrijven die relatief dure aspergestekers hebben rondlopen.

Financiering
De vervolgstap is dat innovatieve apparaat te verkopen aan klanten. Om te voldoen aan de vraag is financiering nodig. Dat geld hoopt Cerescon de komende twee dagen te vinden tijdens F&A Next in Orion.

Andere berichten over dit onderwerp: