Student - 23 januari 2015

Inbraakpoging op Marijkeweg

2

Idealis heeft deze week de bewoners van het complex aan de Marijkeweg nadrukkelijk gewaarschuwd voor inbrekers. Aanleiding was een inbraakpoging bij een student.

De schrik zit er nog goed in bij de bewoonster, die graag anoniem wil blijven. Ze zag de inbraakpoging voor haar ogen gebeuren. 'Een vreemde figuur hurkte neer bij mijn achterdeur en begon aan het slot te rammelen', vertelt ze. Eenmaal betrapt ging de inbreker er vandoor.

Huisbaas Idealis heeft het incident aangegrepn om alle bewoners van de Marijkeweg een waarschuwingsmail te sturen. Woordvoerder Corina van Dijk: 'We wilden nogmaals onder aandacht brengen hoe belangrijk het is dat ramen en deuren gesloten te houden om inbraak te voorkomen.'

Aan die discipline lijkt het nog wel eens te ontbreken, zo weet ook complexbeheerder Hennie Hommerson, die regelmatig afdelingsdeuren open aantreft. Idealis adviseert daarnaast de bewoners om de politie te bellen wanneer zij iets verdachts opmerken.

Re:acties 2

 • Y

  Er is bij ons op de afdeling laatst ook een verdacht persoon gespot. We hebben de politie gebeld, Idealis verwittigd én Idealis vriendelijk gevraagd of ze de afdelingsdeuren wil komen fixen omdat deze nu inderdaad vaak open blijven staan...

  Heerlijk dat de reactie naar de Resource dan is: wij adviseren bewoners de politie te bellen.

  Niks mis met politiek correcte antwoorden. Maar de reactie van Idealis op de Resource na dit incident slaat wel een beetje de plank mis.

  Reageer
 • X

  Afdelingsdeuren open aantreffen...? Op de Haarweg zijn het vaak de werknemers die de deuren open laten! Vooral in de zomer.

  Reageer

Re:ageer