Organisatie - 1 januari 1970

In de rij voor T-shirts

Sinds maandag kunnen studenten felblauwe T-shirts ophalen met het opschrift: Wageningen nr.1. En de vraag is groot. ‘Ze stonden al tijdens het opbouwen met de bonnetjes te wapperen’, vertelt Christian Nobel, één van de studenten die de afdeling Communicatie helpt bij de uitgifte.

Veel studenten pasten het shirt meteen. Al was de keus beperkt tot de maten L en XL. Dat leidde vooral bij meisjes tot wat teleurgestelde gezichten. ‘Maar ze vallen klein uit, hoor’, zei één van de studentes die de shirts uitdeelde, als was ze een volleerd verkoopster.
Tot en met woensdag waren er zo’n 1600 van de 5000 T-shirts afgehaald. Deze week kunnen alleen studenten met een coupon een T-shirt ophalen, maar ook medewerkers krijgen nog een kans. Op dinsdag 13 december kan iedereen die belangstelling heeft tussen elf en twee uur in de Leeuwenborch alsnog één van de overgebleven shirts ophalen. / JH