Student - 28 september 2015

In beeld: Droeffeest

tekst:
Rob Ramaker
2

Studentencomplex Droevendaal was afgelopen zaterdag het toneel van een klein festival. Honderden mensen genoten van muziek, workshops en allerlei soorten eten.

Stand-up comedy, cocktails, voetmassages, karaoke, muziek en natuurlijk veel bier en wiet. Dat waren de voornaamste ingrediƫnten van het festival Droeffeest dat zaterdag werd gehouden op Droevendaal. Van tevoren was dit jaar niet al te veel ruchtbaarheid gegeven aan het feest. Een les van de vorige editie toen het erg druk was en niet iedereen kwam om relaxt te feesten. Bezoekers die wel op de hooge waren, konden genieten van bandjes en later op de avond vooral elektronische muziek. Elke - veelal afgeladen - bungalow had een dj die andere muziek speelde. Resource-fotograaf Sven Menschel was er de hele dag bij en bracht de unieke sfeer van Droeffeest in beeld.

IMG_1373.jpg
Sven Menschel-1373-2.jpg
Sven Menschel-1376-2.jpg
Sven Menschel-1421-2.jpg
Sven Menschel-1584-2.jpg

Re:acties 2

 • Droeffest

  Hebben jullie wel gesproken met de organisatie? Beetje een vreemd verhaal over de hoeveelheid bezoekers vorig jaar en dit jaar.

  Reageer
 • Droeffest

  Enkele opmerkingen namens de organisatie van het Droeffest: Er waren evenveel bezoekers als vorig jaar (zo'n 2800 bezoekers in totaal, als nuancering op de 'honderden' bezoekers die in het artikel worden genoemd). Er wordt nooit veel ruchtbaarheid gegeven aan het festival, dat was dit jaar niet minder dan vorig jaar. Het festival is al populair genoeg zonder dat er reclame voor hoeft te worden gemaakt - zoals wel te zien is aan het bezoekersaantal. Misschien oogde het minder druk omdat er meer activiteiten werden aangeboden dan het voorgaande jaar - waardoor de bezoekers meer verspreid over het terrein te vinden waren.

  Dank voor de mooie foto's!

  Reageer

Re:ageer