Nieuws - 15 september 2011

Hufterproof

Diederik Stapel, vlees en hufters. Een combinatie die voorlopig niet meer uit ons collectieve geheugen is te branden. Rest één prangende vraag: eet Stapel vlees? Zo ja, dan heeft hij misschien toch nog gelijk. Hoe zeggen ze dat ook al weer: quod erat demonstrandum.

Stoer
Het vaderschap verlaagt de testosteronspiegel bij mannen aanzienlijk, heeft Amerikaans onderzoek aan Western University aangetoond. Stoere mannen veranderen daardoor in brave huisvaders met een zorginstinct. Hoe meer zorgtaken, hoe groter het effect. Stoer blijven? Wees voor­behoed.
Graia
Pas op voor dienbladjatters! Op dit moment zwerven er meer dan ­tweehonderd dienbladen rond op kantoren in Lumen en Gaia, zo staat in een mailtje aan de bewoners van die gebouwen. Het tekort aan dien­bladen vraagt van de gebruikers creativiteit in het in hun handen opstapelen van hun lunch.  
Lekkâh
Studenten zijn rare wezens, met vrije geesten en bijbehorende eetgewoontes. Neem de kiwi spaghetti met uien van Ka of Dr. Pepper cupcakes met bacon van Nick. Kijk op studentencombi.nl voor lekkere ideeën. Broodje Mars anyone?