Nieuws - 17 december 2014

Groot studentengala – win een hotelovernachting

tekst:
Nicolette Meerstadt

Negen studieverenigingen slaan de handen ineen voor het eerste gezamenlijke gala voor Wageningse studenten. Het festijn vindt op 19 februari plaats in de Reehorst in Ede, de eerste zeventig kaartjes zijn inmiddels verkocht.

Ipso Facto, studievereniging van Internationale Ontwikkelingsstudies, kwam met het idee om met alle studieverenigingen samen een groot feest te geven. De meeste waren enthousiast, maar sommige hadden al een eigen gala’s of een lustrum op het programma staan. Strikt genomen mogen alleen leden van de negen verenigingen kaartjes kopen, maar zij mogen zo veel mensen introduceren als ze maar willen.

De dress code voor dit gala is losjes, namelijk black tie. Dat betekent dat voor dames een cocktailjurkje geoorloofd is, en heren komen weg met een smoking. Omdat 2015 geen schrikkeljaar is hoort een heer zijn beoogde date uit te nodigen met een blauwe brief met zilveren letters. De dame antwoordt met een roze brief met gouden letters, waarmee ze hem uitnodigt op de thee. Hoe ver haar interesse in hem gaat kan ze laten blijken met het gebak bij de thee. Een slagroomtaart is bingo.

Als je dit jaar nog je kaartje bestelt, maak je kans op een toepasselijke prijs: de nacht van het gala met je date overnachten op de locatie. En dan bedoelen we niet in de hoek van de zaal onder een tafel of in het bushokje voor de deur, maar in een heuse hotelkamer. Handig voor je gala-mosje.  Voor meer info en om kaarten te bestellen, ga je naar wageningengala.tk.