Student - 23 maart 2017

Gouden tips van winnaars scriptieprijs (video)

tekst:
Linda van der Nat

Vier Wageningse masterstudenten zijn in de prijzen gevallen met hun uitmuntende scriptie. Wat is hun geheim? In deze video geven ze hun gouden tip voor een briljant afstudeeronderzoek.

Foto: Linda van der Nat

Joƫlle Janssen, Annemerel Mol, Jorieke Vaanhold en Justin Tauber wonnen met hun masterscriptie de Scriptieprijs van het Universiteits Fonds Wageningen (UFW). Allevier haalden ze een negen of hoger voor hun afstudeeronderzoek.

Elk jaar bekronen het Universiteits Fonds Wageningen en  KLV per onderwijsdomein de beste afstudeerscripties. Deze domeinen zijn Omgevingswetenschappen, Maatschappijwetenschappen, Levenswetenschappen en Agrotechnologie & Voedingswetenschappen.

Benieuwd naar hun gouden tip? Bekijk hieronder het filmpje.