Student - 6 april 2018

Genomineerde Teacher of the Year Award #4: de oud-winnaar (video)

tekst:
Linda van der Nat

Ze won de Teacher of the Year Award al een keer, dit jaar hoort ze opnieuw tot de beste docenten van WUR. De studentenjury verraste de universitair docent op een moment dat niet zij voor de klas stond, maar haar studenten.

Genomineerde nummer vier is een jonge universitair docent bij Rurale Sociologie. Ze werkt nog maar vier jaar in Wageningen, maar wist al een onuitwisbare indruk te maken op haar studenten en de studentenjury van de Teacher of the Year Award 2017. Vorig jaar werd ze uit het niets uitverkozen tot beste docent van het jaar.

De studentenjury verraste de sociologe tijdens een college in de Leeuwenborch.

Na het weekend maakt het Universiteitsfonds Wageningen de vijfde en laatste genomineerde bekend.

Bekijk de andere genomineerden: