Organisatie - 21 maart 2017

Genomineerde Teacher of the Year #3: altijd betrokken, zelfs met Kerst

tekst:
Vincent Koperdraat,Linda van der Nat

De derde genomineerde voor de Teacher of the Year Award 2017 is een docent die altijd benaderbaar is. Elke vraag van een student neemt hij serieus. Benieuwd wie het is? Bekijk het filmpje onderaan dit bericht.

Foto: Vincent Koperdraat

Deze docent is een nieuwkomer op de shortlist. Hij is universitair hoofddocent bij Animal Sciences, en zeer benaderbaar. Onderwijs vindt hij ontzettend belangrijk, ontdekte de jury. Zo keek hij tijdens de kerstdagen tentamens na, zodat zijn studenten hun cijfer binnen een paar dagen wisten. Hij zorgt ervoor dat studenten zich veilig voelen tijdens zijn college, door hen en hun vragen altijd serieus te nemen.

Al enig idee wie het is?

Andere genomineerden: