Nieuws - 16 december 2010

Geit

Wageningse geitenwollensokkers, opgelet! Dit is de kans om terug te slaan. Verras je omgeving (en jezelf) met de Teva Stiletto. New Yorkse designers stelden de klassieke outdoor sandaal bloot aan een make-over. Het resultaat kost 330 euro per paar (www.nwehighmart.com). Voor onder de kerstboom. En die bijbehorende sokken, die liggen vast nog wel ergens.

27-geitenwollen-sokken.jpg
Oervoedsel
In Wageningen hebben we er al een hele week aan gewijd, in China hebben ze deze week echt oervoedsel gevonden. Archeologen vonden een 2400 jaar oude koperen ketel met soep. Tenminste, dat denken ze. De afgesloten ketel bevat botten en groene vloeistof. Waarschijnlijk door geoxideerd koper. Het goede nieuws: er is ook een kruik met wijn gevonden. Dat hoort dus ook in een gezond oerdieet.
Onbevlekt
Tijd voor kitscherige kerstlichtjes. Studenten uit Utrecht hebben met een lichtsnoer een enorme piemel op hun gevel gemaakt. Speciaal voor de kerstdagen. Grappig. Wel echt leuk zijn de reacties van buurtbewoners. 'Nu nog een grote vagina', 'leuker dan een kerstboom'. En: 'Zonder penis was er ook geen Jezus geweest, hè?' Maar dát is natuurlijk niet waar.
Puur
Waaaauw. Twee keer vier weken lang elke dag verplicht 70 gram pure chocola eten. En daar word je nog voor betaald ook. De nieuwe Choc-studie van AFSG lijkt voor chocofielen te mooi om waar te zijn. En inderdaad, dat is het. De proef is alleen bedoeld voor dikke 45-plussers. Vette pech.