Student - 14 december 2017

tekst:
Linda van der Nat
10

Hét Waegheningsch Heerendispuut La Brasserie Elitaire heeft zich in de kijker gespeeld van mediawebsite Dumpert. Een filmpje waarin de KSV-ers hun dispuut bezingen is al bijna 230.000 keer bekeken.

Goedgekleed, superieur, magnifique. Zo omschrijven de leden van het KSV-dispuut La Brasserie Elitaire zichzelf in het filmpje dat sinds 13 december op Dumpert staat. Tot grote hilariteit van internetbezoekers, die het filmpje al bijna 230.000 keer hebben bekeken.

Re:acties 10

• humidor

wat een paperij

• Roderick

Ik schaam mij echt als Wageninger. Ik dacht dat er eindelijk wat flexe gasten studeren. Tegendeel wordt weer bewezen. Blijf maar weer als kluizenaar binnen de muren van Generaal Foulkesweg 1b.

• zaad in je senaat

Meer dan 230.000 views, lekker bezig jongens met deze zelfspot! Welverdiend die aandacht.

Die balletjes van ceres hadden zeker niet door dat dit filmpje zo goed onthaald zou worden toen ze het op Dumpert plaatsten. VO!

• Student

• Philip

Je snapt dat jullie jezelf belachelijk maken? Daarmee ook alle andere studenten uit Wageningen. GELUKKIG flikt Ceres zoiets niet. Wordt tijd dat die toko van jullie een keer wordt afgebroken.

• Oranje

Wat een ontzettende papen.

• Knoflookje

haha, alsof Ceres wel wat uitstraalt, door heel corporaal Nederland worden jullie ook uitgelachen en verafschuwd. Deze gasten hoeven zich niet naar een standaard te likken en doen wat ze zelf willen, als is het wel overdreven fout.

• Maurits Olivier van Tot

@knoflookje heb je door dat je jezelf nu probeert te bewijzen? Stop even met jezelf tegenspreken. Prima als jullie je lekker voelen met een gele nep rayban op je neus, maar houd het lekker binnen jullie muren. Snap dat het moeilijk is door de bewijsdrang. Feut.

• Zure bak koffie

Ik vind het wel een geinig filmpje. Helaas kan menig dumpertreaguurder niet de humor er van in zien en nemen ze het veel te serieus. Ik vind het wel knap van die studenten om al die gasten op de stang te jagen, door zichzelf alleen maar heel geil te vinden. Blijkbaar heeft menig Nederlander zo'n laag zelfbeeld dat ze hier al door bedreigd voelen en zichzelf duidelijk minderwaardig voelen.

• Jaap Kerr

lol