Organisatie - 1 januari 1970

Dubbele beurs trekt veel CAID’ers

Zo’n vijftien studenten hebben zich de gemeld voor de Commissie Algemene Introductiedagen (CAID). De dubbele bestuursbeurs die de universiteit twee weken geleden uitloofde, werpt zijn vruchten af.

‘Ik schat dat er uiteindelijk acht studenten zijn die daadwerkelijk gaan solliciteren’, zegt Liesbeth van der Linden, vanuit de universiteit verantwoordelijk voor de introductiedagen. Sommige belangstellenden vielen af, omdat zij recentelijk waren afgestudeerd en daarom niet meer voor een bestuursbeurs in aanmerking komen. Met de anderen zullen binnenkort gesprekken worden gevoerd.
Van der Linden: ‘We hebben nu in ieder geval voldoende kandidaten voor een nieuwe CAID. Maar echt gerust ben ik pas als de commissie aan de slag is en alles lekker loopt.’ / JH