Student - 31 januari 2008

Drie punten voor vak over grote levers

Met instemming van de examencommissie volgt vierdejaars biologiestudent Pim Godschalk een reuze interessant vak aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Economy and Management of Large Livers heet het, en hij krijgt er drie studiepunten voor.

Althans, dat staat in het vakkenoverzicht dat de centrale studentenadministratie (CSA) van Wageningen Universiteit voor hem maakte. ‘Het vak heet oorspronkelijk Ecology and Management of Large Rivers. De CSA heeft echter de naam van het vak niet goed overgenomen, wat een nogal hilarisch resultaat heeft opgeleverd’, mailt een geamuseerde Pim.
‘Nu drink ik op zijn tijd heus wel eens een biertje, maar toch ook weer niet zo vaak dat ik het nodig vind om hiervoor een vak in Nijmegen te volgen over de gevolgen van bier drinken op de lever.’