Student - 9 mei 2016

tekst:
Linda van der Nat
1

De flatkroeg van sterflat Dijkgraaf gaat morgen weer open. Eind februari ging De Bunker dicht na een uit de hand gelopen feest. Het bestuur maakt een nieuwe start en gaat de regels strakker naleven.

In een mail naar de bewoners van Dijkgraaf zegt het bestuur van De Bunker dat het de afgelopen weken, samen met Idealis, heeft gekeken naar de verbeterpunten die er lagen.

Idealis wilde dat er concreet beleid zou worden gemaakt op basis van de punten uit de gebruikersovereenkomst. Het bestuur gaat er op strenger controleren dat De Bunker alleen voor Idealisbewoners geopend is. Bezoekers worden gecontroleerd op hun studentenkaart.

Het bestuur wil van De Bunker weer een 'ideale borrellocatie' maken. De pooltafel keert terug, er is een dartbord en de verlichting wordt rustiger. Tijdens sportevenementen worden wedstrijden via de beamer geprojecteerd om 'weer de ouderwetse, gezellige, huiskamersfeer' te creëren. Rond een uur of twaalf wordt de verlichting en de muziek aangepast op de uitgaanssfeer die de feestende student van De Bunker gewend is.

De heropening wordt morgen gevierd met een kortingsactie. 'Om alle stapavonden die jullie hebben gemist tijdens de sluiting te compenseren, wordt op 10 mei drie bier voor de prijs van één verkocht', aldus de mail aan de Dijkgraafbewoners.

Re:acties 1

• Jasper

Beste lezer,

Ik ben woonachtig in Nijmegen, en ben zo nu en dan wel eens door de weeks thuis thuis in wageningen. Studeren op de Wur doe ik hellaas niet,en ik vind de bunker een fijne tent. Mag ik mijn mijn nijmeegse studenten pas naar binnen, of is het exlcusief voor de wur?