Student - 22 augustus 2011

Crazy 88: Letters van mensenvlees

'Ik kon net nauwelijks door de stad komen met al die studenten', twittert hoogleraar Olaf van Kooten. 'Het lijkt wel een invasie!' Afgelopen zaterdag was de Crazy 88, een onderdeel van de introductiedagen waarbij eerstejaars zo veel mogelijk ludieke opdrachten moesten uitvoeren. Daarvoor liepen groepjes kriskras door de binnenstad van Wageningen.

GA--20110820-_ND70328.JPG
Ook voor Resource werkten de introlopers zich uit de naad. Door met hun lijf letters te vormen op de grond moesten ze in twee minuten een zo lang mogelijk woord vormen.
Het langste woord was Introductiedag, tweede Stationshalte. Een paar groepjes bedachten nieuwe woorden, waarvan Annontx toch wel de mooiste was.
Alle foto's staan binnen een paar dagen op deze site.

Wil je ook schrijven voor Resource, of wil je de redactie eens ontmoeten? Kom dan woensdagochtend naar de infomarkt in het Arboretum.