Nieuws - 16 januari 2019

Colleges kunnen worden hervat

tekst:
Albert Sikkema

De stroomstoring is voorbij, de colleges op de campus kunnen worden hervat. Maar zijn alle studenten en docenten nog op de campus?

© Albert Sikkema

De stroomstoring op de Wageningse campus is voorbij, het internet, de verlichting en de koffieautomaat functioneren weer. Dus kunnen de lessen worden hervat. De collegezalen zijn open en hier en daar worden de laboratoria nog gecontroleerd, maar ook de practica kunnen binnenkort weer worden gevolgd. Onderwijsdirecteur Arnold Bregt en rector Arthur Mol gaan ervan uit dat het onderwijs vanmiddag gewoon kan plaatsvinden in de afgesproken college- en practicumzalen.

De vraag is eerder: zijn de studenten en docenten er nog? Door de stroomstoring moesten veel WUR-medewerkers ‘hun’ gebouw verlaten. Velen zijn thuis gaan werken, ook omdat onduidelijk was hoelang de stroomstoring zou duren. Ook studenten zijn soms naar huis gegaan. Die kunnen nu terugkeren naar de campus, maar even informeren bij de docent of het college doorgaat lijkt raadzaam.

Wekelijks het laatste nieuws ontvangen over studeren en werken bij WUR? Schrijf je dan nu in voor de Resource nieuwsbrief