Student - 10 januari 2008

Chocolademelk met spekjes

Nina Veldt en Evelien Vervoort deelden maandag 7 januari de hele ochtend warme chocomelk en spekjes uit aan studenten en medewerkers bij Van Hall Larenstein in Velp. Met de boodschap ‘Gaudeamus houdt je ook in 2008 warm’.

1721_nieuws.jpg
Die leus blijkt helaas niet op te gaan voor de twee leden van het damesdispuut van studentenvereniging Quercus zelf. Na een tijdje verruilen Evelien en Nina hun geïmproviseerde standje in de koude buitenlucht voor de warmte van de kantine.
De eerstejaars studenten Land- en watermanagement behoren tot de nieuwe lichting van het dispuut en zitten in hun proefperiode. ‘Bij de ontgroening hebben we drie dagen in een konijnenpak rond gehupst en allerlei rare opdrachten uitgevoerd. Dat was niet echt leuk. Maar verder is het hartstikke gezellig met de rest van de meiden van Gaudeamus’, vertelt Nina.
Het verwarmen van mensen met chocolademelk, een zelfbedachte publiciteitsstunt, gaat haar beter af. ‘We krijgen veel positieve reacties. De chocomel gaat er trouwens niet heel hard doorheen. De spekjes lopen beter.’