Student - 2 oktober 2008

Calendar Girl

In de Stoereboerenkalender van 2008 kunnen we ons verlustigen aan een student van Wageningen Universiteit. De Stoereboerenmeidenkalender van volgend jaar wordt opgefleurd door Leeuwarder VHL-studente Annemarie de Jong.

nieuws_2459.jpg
In een internetverkiezing werd Annemarie door lezers van weekblad Boerderij uitverkoren tot calendar girl. De boerendochter is trots op haar afkomst en laat dat zien.
Annemarie is vierdejaars Diergezondheidszorg en organiseert in haar vrije tijd veekeuringen. Die passie deelt ze met haar vriend Sjaak, die bezig is met de laatste loodjes van zijn studie Melkveehouderij bij VHL. ‘Vaak zeggen we tegen elkaar: o jee, hoor ons nou. Hebben we het alwéér over koeien!’
De boerenzoon vindt het prachtig dat zijn vriendin tot stoere boerenmeid is verkozen. ‘Maar soms vindt hij het wel lastig dat ik zoveel leuke reacties krijg van het mannelijke geslacht’, lacht Annemarie.
Nieuwsgierig welke maand Annemarie vertegenwoordigt? Bestel de kalender via de website van Boerderij. Op grond van haar haarkleur en looks gokken we op de herfst of winter. Alhoewel ze er in haar bikini in het graan wel superzomers uitziet.
Ondertussen kun je uiterlijk vrijdag 3 oktober nog stemmen op stoere boer Harm Vister, tweedejaars Land- en watermanagement bij VHL Velp. Zijn zusje had hem voor de grap opgegeven, maar eenmaal gewend aan het idee gaat hij ervoor. Sms STOER HARM naar 2211.