Nieuws - 12 maart 2009

CELEBR<I>AID</I> JE NIEUWE STUDIE

De introductiedagen voor nieuwe studenten beloven dit jaar één groot feest te worden. Tenminste, als we het thema van de AID mogen geloven: CelebrAID.

De Commissie Algemene Introductiedagen (CAID) maakte het thema van de AID bekend tijdens een feestje op donderdag 5 maart. Om van de introductiedagen een internationaal feest te maken, en zo bij te dragen aan de internationalisering, zal de periode dit jaar voor de masterstudenten en de bachelorstudenten op dezelfde dag beginnen. ‘Het scheelt heel veel als de doorgaans internationale masterstudenten dezelfde opening meemaken en een gezamenlijk programma volgen met de Nederlandse studenten’, aldus Lisanne van Kamp van de CAID.
De commissie is nog druk bezig met de organisatie van de introductiedagen. Een van de zaken die nog geregeld moet worden is het boeken van de bands voor het muziekfestival. Vorig jaar traden er rockbandjes op vanwege het thema ‘Rock this City’. Nu zal de muziek een feestelijk karakter krijgen. Het streven is bands te vinden die nog in opkomst zijn, maar wat hitjes hebben gescoord. Dit om de kosten te drukken en het nieuwste van het nieuwste te hebben voor de nieuwe studenten.