Nieuws - 24 augustus 2011

Bloedbad

Van alle clubs en clubjes waar ik ooit iets mee te maken heb gehad kreeg ik post.

Blogger_YK.jpg
 
Hallo Tom!
De AID komt er weer aan! Dit is het moment om nieuwe leden te trekken! Kom dan en dan naar daar en daar om de nieuwe eerstejaars te vertellen hoe gaaf wij zijn!
Tot dan en dan bij daar en daar!
Elk jaar is het een bloedbad. De oudere studenten zijn zo verweven met hun organisatie dat ze hun ziel zouden verkopen om het te doen voortbestaan. De concurrentie is moordend. Als je uit een overzichtelijk boerendorp komt is de informatiemarkt van woensdag net downtown Manhattan: het communicatiebombardement kent geen einde.
Gezelligheidsverenigingen beloven alles voor dat ene extra lid: sex, drank, eeuwige trouw, niets is te gek. Heb je grote borsten? Laat je portemonnee maar thuis. SSR zet bussen in om slachtoffers van het terrein van hun rivalen te kidnappen en naar hun hol te sleuren. KSV steelt inschrijflijsten van Ceres. Ceres antwoordt door met een gierton de kelder van KSV vol te storten. De angstig geworden AID-lopers schrijven zich maar in bij het relatief vreedzame Unitas waar een muur van death metal op straaljagervolume je tegemoet komt. Zondag werd een AID-loper gevierendeeld op de sportmarkt door een roeier, een hardloper, een badmintonner en een bokser. De bokser maaide om zich heen en de hardloper sprintte weg met een bloederig been. Weer een kwart lid op zijn naam.
'Een spetterende start van je studententijd! Ga jij in Wageningen studeren? Dan is de AID een geweldig begin van je studententijd. Tijdens deze Annual Introduction Days leer je Wageningen en het studentenleven op je duimpje kennen. Een hele week lang zijn er voor jou allerlei leuke, interessante, spannende en fascinerende activiteiten, waardoor jij je helemaal thuis gaat voelen tussen je medestudenten en in de stad zelf.'
De misleiding, ongekend.
 
Oja, AID-loper, niet vergeten elke week mijn blog op de Resource-site te bekijken!