Student - 20 oktober 2014

tekst:
Nicolette Meerstadt
1

Microsoft-oprichter Bill Gates is te gast in het Nederlandse tv-programma College Tour. Studenten kunnen Gates vragen stellen, onder leiding van presentator Twan Huys.

Vanochtend maakte de NTR bekend dat Bill Gates de laatste gast is van dit seizoen. In College Tour ondervragen Huys en studenten bekende en spraakmakende gasten uit binnen- en buitenland.

Gates sluit het seizoen officieel af op 14 november. Gates is een van de rijkste mensen ter wereld en richt zich de afgelopen tijd voor op het helpen van ontwikkelingslanden. Zijn stichting, de Gates Foundation, heeft meerdere malen geld gegeven aan Wageningse projecten. Een keer zelfs 25 miljoen.

Waar het zwaartepunt van het interview met Gates zal liggen, hangt onder andere af van de vragen van studenten. Die kunnen zich nog aanmelden voor de opnames van de uitzendingen.

Re:acties 1

• Gerlinde De Deyn

Yes and WYA and Louise Fresco helped to make that happen :-)