Nieuws - 24 februari 2011

Bijtanken

'Schat, ik ga even tanken'. En daar rij je met de handdoekje naar de Bongerd. Stekker in het stopcontact en zwemmen maar. Zo ongeveer moeten de bedenkers van het oplaadpunt voor elektrische auto's hebben gedacht. Sinds vorige week is zo'n punt bij het zwembad beschikbaar. Kosten: tot eind 2012 100 euro. Inclusief de groene stroom. Exclusief het zwemkaartje.

27-oplaadpunt---ultra.jpg
God
Wijkende haarlijn? Opgelet! Wetenschappers van UCLA hebben ontdekt dat astressine-B peptide haaruitval voorkomt. Sterker nog, kale muizen krijgen er hun vachtje helemaal van terug. Het spul vermindert bovendien stress en is goed voor de spijsvertering. Nooit meer stress, nooit meer kaal en goed eten: bestaat God dan toch?
Wachtwoord123
Een nieuw WUR-wachtwoord, nu nog ingewikkelder! Sinds 3 februari mag je geen password meer recyclen, moet het minimaal 8 tekens bevatten met minstens 3 van deze categorie├źn: hoofdletters, kleine letters, nummers en leestekens. Maar nu komt het: 'Het mag geen combinatie van meer dan twee opeenvolgende tekens bevatten die ook gebruikt worden in de gebruikersnaam.' G0^*3rD0&2e!

Beffen/paffen
Orale seks is slecht voor je keel. Slechter dan roken. Jammer, maar wetenschappelijk bewezen. Het humaan papillomavirus is de boosdoener: het veroorzaakt keelkanker. HPV wordt overgedragen door orale seks. En hoe meer partners je hebt gehad, hoe hoger de kans op besmetting. Nogmaals, erg jammer. 'Vandaag even niet, schatje. Ik let op mijn gezondheid.'