Nieuws - 28 maart 2013

Auw!

De universiteit Gent heeft sinds kort een erkende studentenvereniging voor liefhebbers van bondage en SM. Kajira, zoals de club heet, heeft twee jaar gestreden voor erkenning. De studenten mogen nu bijeenkomen in lokalen van de universiteit, tenminste voor hun praatsessies. Niet voor praktijkervaring. Doen ze dat toch, dan krijgen ze straf.

26-mond-snoeren-ultra.jpg
Bezint
Veel studenten zijn bang voor een hoge schuld. Zo niet de Brit Adam Richardson. Toen hij dringend een biertje en een joint nodig had, leende hij honderd euro. Tegen een jaarlijkse rente van 16.734.509,4 procent. Recentelijk werd hij failliet verklaard met een schuld van 29.000 euro. Mocht je ook geld nodig hebben, dan kun ook jij terecht bij Capital Finance One.
Knap
Koolmeesvrouwtjes met een bredere zwarte streep op de borst, krijgen zwaardere kindjes. En hoe witter de wangen, hoe beter het immuunsysteem van de jonkies. Mannetjeskoolmezen letten daar op bij de partnerkeuze, beweren Tjechische onderzoekers van de Palacki Universiteit. Ook zo benieuwd waar mannelijke homo sapiens op letten?
Ruzie
Baby's reageren op de toon van gesprekken. Zelfs als ze slapen, ontdekten onderzoekers van de Universiteit van Oregon. Een boze of ruziƫnde gesprekstoon heeft effect op de manier waarop de kinderen later omgaan met stress en emoties. Dus, ruzie maken mag best, maar doe het stilletjes of op vriendelijke toon.