Nieuws - 3 oktober 1996

Student, Hakan

Student, Hakan

Op Valentijnsavond hadden we een striptease-danseres ingehuurd. Ook de dames die onze flatkroeg De Poef bezoeken stonden te joelen, maar niet zoals de heren helemaal vooraan. De striptease viel in drie acts uiteen; een striptease tot op het ondergoed, de tweede keer ging de bh uit en de derde keer was de striptease compleet.

Als activiteitencommissie van De Poef organiseren we eens per twee weken een activiteit; afwisselend rustige en wat grootsere activiteiten. Zo hadden we bijvoorbeeld een video-avond met de film Aladdin. Die draaide in Nederland nog in de bioscoop; wij hadden een videoband uit de VS. Daar zijn we via-via aangekomen.

Het afgelopen jaar hebben we ook een casino ingehuurd. Dat zijn zes leden van de studentenvereniging Ceres die zich, inclusief speeltafels, voor roulette en blackjack verhuren. Als je geld wint mag je dat houden, maar als de bank wint dan ben je je geld kwijt. We speelden die avond met echte fiches. Op een gegeven moment had ik 25 gulden gewonnen. Maar je weet hoe dat gaat: je gokt verder en uiteindelijk verloor ik 25 gulden. Overigens was de maximale inzet maar vijf gulden.

We konden die gokavond organiseren omdat we een besloten vereniging zijn. Daarbij komt dat we, in tegenstelling tot Beneden en De Hunker Bunker, een strikt deurbeleid voeren.

Het vermelden waard is ook de feestweek van de vijf flatkroegen, van zondag tot en met donderdag. Het thema luidde continenten en De Poef was op dinsdagavond omgetoverd tot Antarctica. Ik ben de eerste avond een uurtje geweest, maar de tweede en derde avond heb ik volgemaakt. De vierde avond ben ik een uurtje of drie gegaan. De vijfde avond trok ik het niet meer want ik was wat ziek geworden. Het houdt een keertje op, niet waar?

Ik ben nu nog een weekje voorzitter van de activiteitencommissie. Daarna ga ik me nog een half jaar bezighouden met de inkoop. Die wisseling van taken is regel; elk half jaar treedt een deel van het bestuur af terwijl een ander deel nog een half jaar doorgaat.

Via degene die mij in De Poef introduceerde ben ik ook bij de Rugbyclub Wageningen terecht gekomen. De eerste maanden van dit jaar heb ik meegespeeld. Maar veel van de spelregels wist ik niet. Daarom heb ik onlangs de introductietraining gevolgd. Ik wou weer wat aan sport gaan doen. Sinds ik in Wageningen woon, zwem ik hooguit een uurtje per week. En dat terwijl ik toen ik nog in Velp woonde vijf keer per week zwom.