Nieuws - 7 december 1995

Prijsvraag, Het intieme verhaal

Prijsvraag, Het intieme verhaal

Rond de kerst staat de Nederlander stil bij Vivaldi en kalkoen, maar ook bij vraagstukken als vrede, honger en de thuisloze medemens. Aangezien onze lezers dat de rest van het jaar ook doen - neem de missie van de LUW - zoekt het WUB de kerstgedachte dit jaar op een ander, meer persoonlijk vlak. Love and peace speelt zich vaak af tussen twee mensen die plotseling vlindertjes voelen kriebelen in hun buik, dikwijls gevolgd door gevoelens in hun onderbuik. En die leiden tot gewenste intimiteiten.

Het WUB roept studenten en medewerkers op om het intieme verhaal te schrijven. Doorgaans helpen eigen ervaringen daarbij. Niet alleen de stormachtige vakantieliefde, maar ook de kruistocht die leidde naar uw huidige partner, het slippertje tijdens stage of conferentie of de lab-affaire kunnen tot voorbeeld dienen. Ook de zuiver spirituele varianten op dit thema rekenen wij goed.

Uw inzending zal op de WUB-redactie in intieme kring worden beoordeeld. Daarbij zal worden gelet op zeggingskracht en stijl van het verhaal. De drie winnaars ontvangen waardebonnen van respectievelijk tweehonderd, honderd en 75 gulden. De beste bijdragen worden in het WUB geplaatst. Anoniem, als u dat wenst.

Stuur uw intieme verhaal naar: Redactie WUB (bodenummer 23), t.a.v. Albert Sikkema, Postbus 357, 6700 AJ Wageningen. Inzenden is mogelijk tot 31 december 1995.