Nieuws - 6 juni 1996

Personeel Junushoff functioneert wel

Personeel Junushoff functioneert wel

Het personeel van de Junushoff meent dat het wel degelijk goed functioneert. Het WUB meldde op 9 mei dat de bediening traag en onvriendelijk is", maar dat is de conclusie van een enkele bezoeker van de schouwburg, meent het personeel. De meerderheid zou tevreden zijn.


Het gewraakte citaat komt uit het marktonderzoek naar de Junushoff, uitgevoerd door een studente van de LUW. Het personeel verklaart dat alleen uitspraken van personen die geen abonnement meer hebben, als basis diende voor het marktonderzoek. Als de bediening wel eens slecht is, dan komt dat doordat we in de horeca met steeds wisselende groepen tijdelijk personeel werken", verklaart hoofd-horeca P. van de Weerd. Volgens medewerker D. Smit blijkt uit een onderzoek uit 1994, dat nooit gepubliceerd is, een veel positiever beeld over het personeel.

Het valt niet mee de sfeer goed te houden als elk jaar de verbouwing begint maar steeds weer uitgesteld wordt", meent Van de Weerd. Dat duurt nu al vijf jaar en ondertussen werken we in een gebouw met achterstallig onderhoud van vijftien jaar. Als op het podium de temperatuur 30 graden is, het buiten vriest en je decorstukken van binnen naar buiten moet dragen, dan ben je constant verkouden. Het is niet zoals wethouder Blankestijn zegt een lampje hier en een balkje daar".