Wetenschap - 7 maart 1996

Nieuwsfoto, Bezoek

Op 6 maart kreeg de LUW bezoek van ir R.J. de Wijkerslooth, directeur-generaal van het ministerie van OCW en prof. dr L. van Vloten-Doting, directeur Wetenschap en kennisoverdracht van het ministerie van LNV. Van Vloten kon alleen het ochtendprogramma op de vakgroep Entomologie bijwonen; De Wijkerslooth kreeg daarnaast 's middags een rondleiding bij de onderzoekschool Vlag en het Eiwitcentrum van LUW en TNO.

Tijdens de lunch op het bestuurscentrum bekrachtigde De Wijkerslooth het Haagse beleid betreffende de Professional Masters-opleidingen. Dat zijn hbo-opleidingen; de LUW dient geen vervolgopleidingen voor het hbo te organiseren", lichtte hij op weg naar De Dreijen toe. De Wijkerslooth staat een duidelijk onderscheid voor tussen de Masters of Science, op universitair niveau, en de Professional Masters. Op de foto als vierde van links Van Vloten-Doting; rechts van haar De Wijkerslooth.