Nieuws - 19 januari 1995

Millenium klaar voor gebruik

Millenium klaar voor gebruik

Het nieuwe financiele systeem van de LU, Millenium, wordt volgende week, een jaar later dan oorspronkelijk gepland, in gebruik genomen. Medewerkers van sectoren volgen deze week nog cursussen. De eerste reacties zijn volgens hoofd Financiele en economische zaken drs J. Schuilenburg positief.

Millenium is volgens Schuilenburg uitvoerig getest en gaat daarom draaien zonder schaduwsysteem. In eerste instantie zullen alleen de medewerkers op de sectorbureau's en de betrokken afdelingen op het hoofdgebouw het nieuwe systeem gebruiken. Vooralsnog zullen de vakgroepen niets merken van het nieuwe systeem, al kan de informatie over het uitputten van hun budget iets achter gaan lopen.

Over naar schatting zes tot acht weken krijgen vakgroepen zelf toegang tot Millenium. Hierover moet nog worden overlegd tussen de vakgroepen en de sectorbureau's.

Millenium is nog niet zo verfijnd als de werkgroep, die de ontwikkeling van het systeem heeft begeleid, voor ogen had. Volgens Schuilenburg wordt aan verbetering van het systeem nog gewerkt.