Organisatie - 1 juli 2017

Zo ziet de bibliotheek er straks uit

tekst:
Linda van der Nat
2

Komende maandag gaat de bibliotheek in het Forum voor een fiks aantal weken dicht. De bieb wordt verbouwd om plaats te bieden aan meer studenten.

Artist impression van de nieuwe bibliotheek. © Rabbinge Interiors

In totaal komen er 165 werkplekken bij, variërend van losse tafels en stoelen tot bankwerkplekken, loungeplekken en themakamers voor groepswerk. Benieuwd hoe de bibliotheek in het Forum er straks uit komt te zien? Neem een kijkje in het foto-album.

Verbouwing Forumbibliotheek

Re:acties 2

• Studente

Computers en hokjes vergeten erbij te tekenen? Of wordt het nu 1 groot open terrein... Dit lijkt mij de studie niet echt te bevorderen..

• HdeVries

Ziet er mooi uit. Veel ruimte voor de studenten. Maareh... Zullen we het vanaf nu geen bibliotheek meer noemen. Ik zie nog amper een boekenkast staan.

Met al die flexplekken kunnen we het beter Flexus noemen. Iemand nog een suggestie voor een kekke naam?